Ambasada Amerikane në Kosovë punëson një qen

Brad, është qeni i punësuar së fundmi në Ambasadë Amerikane në Kosovë.

Punonjësi i Ambasadës Brad ka përvojë të gjerë duke punuar me burrat dhe gratë e shërbimit amerikan dhe studentët për t’i ndihmuar ata të përmirësojnë shëndetin e tyre mendor dhe fizik.

Kryetarët e komunave, zyrtarët komunalë dhe Policia e Kosovës në të gjithë vendin e kanë mirëpritur Bradin dhe shoqëruesin e tij njerëzor, në vizitat e tij në nëntë komuna për të parë se si ai mund të jetë në shërbim këtu në Kosovë.