Alpinistja Arineta Mula dhe Visar Rrahmani vrapuan 7 kilometra zbathur

Nga Arineta Mula
Rregullat shoqerore po transformohen. Mbase eshte kohe e ndryshimit esktrem.
Ne shoqeri u vendosen si rregulla qe te ndalin shperthimet perbrenda njeriut qe ekzistojne por i dijme qe i kemi vetem atehere kur bejme dicka me ndryshe.
Nga vetja rris pritshmerite, shtoj andrra, sfidohem e sot veprova nga zemra, degjova intuiten dhe vrapova zbathur.
Arsyeja lufton deri kur e sheh qe zemra spo ndalet duke kerku nje ndjenje me ndryshe qe rralle kush guxon e ben!
Faleminderit per kete rrugetim sot @viskimuharremii
Mengjes ndryshe me

Kosova Trail Running Association
Visar Muharremi

vrapuam zbathur 7 kilometra ne Germi ❄🏃‍♀️🏃‍♂️

Kostantin Ciriviri

this is a great #challenge