Aktorët që duhej të hanin tepër ose të “vdisnin urie” për rolet e tyre

Aktorëve u duhet të përdorin shumë makeup në mënyrë që të duken si karakteret e tyre. Por ndonjëherë kjo nuk mjafton, kështu që ata duhet ta transformojnë edhe fizikun e trupit të tyre po ashtu.

Për shembull, Charlize Theron duhej të shtonte 22 kilogramë për rolin e saj në filmin Tully, ndërsa Chris Pratt duhej të humbte shumë peshë dhe t’i formësonte muskujt e tij për Guardians of the Galaxy.

Në këtë artikull e kemi bërë bashkë një listë të aktorëve që u duhej ta sakrifikonin pamjen e tyre fizike për një rol të rëndësishëm filmik.

Christian Bale duhej të shtonte 20 kilogramë për rolin e tij në filmin Vice.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Chris Prat u dobësua dhe e formësoi trupin e tij për Guardian of the Galaxy.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Jennifer Aniston shtoi peshë për filmin Cake.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Adam Driver humbi 22 kilogramë për rolin e tij në Silence.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Mat Damon shtoi 13 kilogramë për The Informant!

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Joaquin Phoenix shtoi peshë për You Were Never Really Here.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Charlize Theron duhej të shtonte 22 kilogramë për rolin kryesor në Tully.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Hugh Jackman duhet të humbte 15 kilogramë për Les Miserables dhe më pas të shtonte masën muskulore për The Wolverine.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Anne Hathaway humbi 10 kilogramë për rolin e saj në Les Miserables.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Jake Gyllenhaal humbi 10 kilogramë për Nightcrawler dhe më pas i formësoi muskujt për Southpaw.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Collin Farrell shtoi më shumë se 20 kilogramë për rolin e tij në The Lobster.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

James McAvoy u bë më “masiv” për Glass.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Jonah Hill humbi peshë për Maniac.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles

Chris Hemsworth duhej të humbte 15 kilogramë për rolin e tij në In the Heart of the Sea dhe më pas ta rikthente masën muskulore për Thor: Ragnarok.

14 Actors Who Had to Overeat or Starve for Their Roles