Aksion pastrimi në Parkun Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”

0
66

Drejtoria për Administrimin e Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”, në bashkëpunim me banorët e fshatit Haxhaj dhe banorë tjerë vullnetarë, kanë organizuar aksion pastrimi përgjatë rrugës që dwrgon deri në fshatin Haxhaj.

Kwshtu, janë grumbulluar dhe larguar rreth 100 thasë me mbeturina. Është planifikuar që aksioni të vazhdojë edhe në vendbanime dhe zona tjera brenda territorit të Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”./OxygenPress.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here