Ahmeti: Në dialog ne kërkojmë edhe pagesën e dëmeve të luftës

Kryetari i PSD-së, Shpend Ahmeti që është edhe bashkëkryesues i ekipit shtetëror negociator, thotë se dialogu me Serbinë duhet të bëhet për njohjen e ndërsjellë.

“Ata duhet të na njohin ngase i kemi edhe pesë shtete të BE-së që nuk na kanë njohur e njohja nga Serbia do u hapte rrugë, krejt bashkë na duhet për anëtarësimin në OKB, edhe në NATO, e pastaj marëdhëniet tona diplomatike janë më të qarta, ne në dialog i kërkojmë edhe pagesën e dëmve të luftës edhe krejt. E keni dorëzuar si platformë dhe është nga temat”, thotë ai./OxygenPress.info