A paguhet GOLD AG për këngët kushtuar dëshmorëve?

Këngëtari GOLD AG ka shumë këngë për dëshmorët.

Ai thotë se nuk do ndalet asnjëherë me këngë të tilla.

Madje thotë se për këto këngë asnjëherë nuk merr para.

“Jo para s’kam marr asnjëherë. Tekstet i bëj vet. Ka raste kur ata japin para, ju them mua që ë shkruaj dhe e këndoj s’ka nevojë kurrë, ju jepni ku të doni. As nuk marr para në Epopeja, as në ditë të Çlirimit, as asnjëherë. Kur më japin në rregull por kurrë nuk lypi”, ka thënë ai.

Agushi ka thënë në Oxygen Show se nuk bën këngë për ta bërë HIT apo për klikime, por që gjithmonë të kenë një mesazh./Oxygenpress.info