A paguan tatim Edi Furra?

Ai është një nga këngëtarët më të mirë të muzikës shqipe.

Edi Furra në emisionin Oxygen ka treguar se paguan tatim që nga vitit 2002.

Kohë kjo, kur ATK’ja e kontaktoi, e pasi i mori informatat e duhura ai tashmë paguan tatim.

Furra ka shpjeguar se me shtetësi është nga Shqipëria, por që paguan tatim në Kosovë.

“Shteti mbahet nga të gjithë ne dhe ne që jetojmë këtu duhet paguajmë”, tha ai./ Oxygen Show