A ki libra n’shpi qe i ke lexu, e po t’rrijnë n’raft?

A ki libra n’shpi qe i ke lexu, e po t’rrijnë n’raft?

Mundesh me i dërgu, dhe dhuru n’Termokiss!

Aty ka një hapësirë të dedikuar për lexim, dhe qe një kohë, po mbledhin libra t’krejt llojeve për me e pasunu bibliotekën e t’përbashkët.

Secili individ do të ketë qasje në librat e mbledhun, krejt çka duhet osht me pasë vullnet dhe qejf me lexu.

Librat mundeni me i dërgu çdo ditë në Termokiss, prej mëngjesit deri në mbramje!

Termokiss ndodhet te Termokosi në Prishtinë/Oxygenpress.info