A e keni menduar ndonjëherë se si duken gratë e reklamave në përditshmëri? (FOTO)

Kur markat e njohura të bukurisë zgjedhin modelet për kampanjat e tyre reklamuese ndjekin disa parime të ndryshme.

Disa kërkojnë vajza që e kanë fytyrën si një fletë të bardhë ku çdo gjë mund të ‘pikturohet’. Të tjerat preferojnë modele me karakteristika të shquara të fytyrës për të vënë në pah veçantinë e produktit.

Por, të gjitha reklamat e kanë një gjë të përbashkët – edhe nëse ne mendojmë se modelja duket shumë natyrale dhe nuk ka pothuajse aspak grim në fytyrë, në realitet ajo ka disa shtresa të grimit që padyshim realizohet në mënyrë shumë profesionale.

Është vërtet e vështirë ta kuptojmë se si duket fytyra natyrale e këtyre modeleve.

Duke parë disa reklama të produkteve të ndryshme të bukurisë mund të arrihet në përfundimin se është e pamundur të vlerësojmë cilësinë e produkteve të reklamuara nëse ne nuk e dimë se si duken në jetën e përditshme gratë që janë pjesë e këtyre reklamave – pa efektin e grimit.

Prandaj më poshtë gjeni disa fotografi që tregojnë se si duken modelet që janë pjesë e markave të njohura të bukurisë pa pudër të lëngshme, maskarë dhe pa shumë produkte të tjera të grimit.

Bella Hadid — Dior

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Sasha Luss — Dior

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Lindsey Wixson — Yves Saint Laurent

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Karlie Kloss — Dior

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Diane Kruger — Chanel

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Maryna Linchuk — Dior

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Charlotte Casiraghi — Gucci

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Andreja Pejić — Make Up For Ever

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Cara Delevingne — Yves Saint Laurent

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Doutzen Kroes — L’Oréal Paris

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Jourdan Dunn — Burberry

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Ruby Rose — Urban Decay

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Martha Hunt — Revlon

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Sasha Pivovarova — Lolita Lempicka

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Abbey Lee Kershaw — Calvin Klein

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Lara Stone — Calvin Klein

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Arlenis Sosa — Lancôme

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Hanaa Ben Abdesslem — Lancôme

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Candice Swanepoel — Max Factor

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Barbara Palvin — L’Oréal

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Fan Bingbing — L’Oréal

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup

Anais Pouliot — Lancôme

We’ve Found Women From Beauty Ads to See What They Look Like Without Makeup