50 mijë gra në botë u vranë nga partnerët e tyre

0
25

50 mijë gra në mbarë botën u vranë nga partnerët intim ose anëtarët e familjes vitin e kaluar, duke u barazuar me 1,3 për 100,000 gra. Kështu tregon një studim i kohëve të fundit të Kombeve të Bashkuara, zyrës për Drogën dhe Krimin, shkruan OxygenPress.

Këto janë statistikat për shtetet e Evropë. Më poshtë janë të renditura edhe vendet , ku gratë  vriten  më së shumti nga burrat e tyre. Ku Malta renditet si vendi i parë./OxygenPress.info