Ramadani thotë se lumturia vjen nga zorrët, tregon për ushqimet intelegjente

Hetem Ramadani tregon se meditimi është gjendja e mendjes pa mendime.

Përsiatja, që i thuhet në shqip, sipas tij, pra me katër vjet në atë gjendje arrijmë të jetojmë 12 vjet më shumë.

Deri më tani nuk ka metodë tjetër, askush nuk ka zuluar diqka që e zëvendëson meditimin.

Ramdani kësaj ia shton ushqimin dhe disa ushtrime fizike.

Lumturia sipas tij, deri vonë nuk është gjetur se ajo që i jep sinjal trurit gjendet në zorrë.

“Ka shumë baktere aty. Parkinsoni si shembull, nuk është ditur nga vjen vdekja, ajo vjen nga zorra”, thotë ai.

Ushqimet thotë ai, se i ndanë në intelegjentë dhe budalla. Në këtë të fundit, sipas tij, bëjnë pjesë sheqeri, patatja e të ngjashme.

Çokollada e zezë sipas tij, është ushqim intelegjentë./ Oxygenpress.info