“16 Ditë të aktivizmit: Ndriçimi i Parkut në ngjyrë portokalli”

Me qëllim të ngritjes së vetëdijes për dhunën me bazë gjinore dhe diskriminimin nga përspektiva hapësinore, gjatë ditës së sotme do ndriçohet parku  në ngjyrë portokalli, shkruan OxygenPress.

“Rruga e parkut do të ndriçohet në ngjyrë portokalli, ngjyra zyrtare e fushatës së 16 Ditëve të Aktivizmit, për të thirrur simbolikisht hapësira më të sigurta publike”, thuhet në njoftimin e organizatorëve.

Këtë aktivitet e ka organizuar:Un Women Kosovo,  UN Habitat Kosovo dhe Bllok pas Blloku Prishtinë.

Aktiviteti do të filloj nga ora 17:00 deri në orën 18:00, në Parkun e Qytetit./OxygenPress.info