13 vjeçari luan veprat e Mozartit me sy të mbyllur

Talenti i tij është i jashtëzakonshëm, ndërsa ju deshën vetëm pak minuta për t’u bërë një nga personat më të famshëm në botë.

Është vetëm 13 vjet dhe tashmë ka arritur të mësojë të luajë veprat e kompozitorit të famshëm botëror, Mozart, e këtë Lydian Nadhaswaram e bën me sy të mbyllur.

Vogëlushi së fundmi ishte mysafir në “Ellen Show”, ku foli për pjesëmarrjen e tij në kompeticionin “The World’s Best”, ndërsa luaji edhe në piano. Një perfomancë fantastike dhe e rrallë.