11 nëntori i këtij viti, do të jetë dita më e fuqishme e manifestimit të dekadës

Këtë vit më shumë se çdo herë tjetër në histori, njerëz të panumërt në të gjithë globin kanë raportuar duke parë kodin 11:11 në mënyrë të përsëritur gjatë gjithë jetës së tyre të përditshme.

Ajo po bëhet një fenomen mbarëbotëror, ndërsa ne zvarritemi afër ditës së 11-të të muajit të 11-të të një viti 11 Universal (2 + 0 + 1 + 8 = 11).

11:11:11 Do të Hap Potencialin Tuaj Manifestues

Numerologjia, 11 është një Numër Master. Është numri i krijimit unik, shprehjes autentike dhe manifestimit të shpejtë.

Ai përmban shkëndijën e ndezjes së pionierit të numrit 1 dhe dhuntitë qetësuese, të ndjeshme, psikike të numrit 2. Në kombinim, numri Master 11 mban dridhjen e ngjitjes.

Nëse shihni formën e Numrit 11, ai përfaqëson dy shtylla, një portë, e cila hap një portë direkte midis frymëzimit hyjnor dhe manifestimit të bazuar.

Fuqia e ngadaltë e 11:11

Nuk ka dyshim se kodi 11:11 mbart një mesazh të fuqishëm të udhëheqjes hyjnore, të frymëzimit dhe bollëkut. Nëse ju mendoni përsëri në fillim të vitit, a mund të mbani mend sa e fortë ishte ajo ndjenjë e potencialit !?

Shpresojmë se që nga fillimi i këtij rrotullimi Universal në janar, ju keni përdorur energjinë e këtij numri dinamik për të ndërtuar, krijuar dhe shfaqur gjëra të pabesueshme.

Në fakt, është e sigurt të supozosh se je bërë një njeri krejtësisht ndryshe nga ai që filloi këtë vit!

Sidoqoftë, duhet ta dini se, ndërsa Numrat Master sjellin mundësi të mëdha, ato shpesh shoqërohen me sfida të mëdha.

Numrat Master kërkojnë zotërim, kohë dhe durim. Kjo mund të jetë arsyeja pse 11 muajt e fundit nuk kanë qenë gjithmonë dritë dielli dhe rainboës për ju.

Pra, për vitin 2018, kjo do të thotë pjesën e fundit të vitit. Numrat Master janë, në të vërtetë, nxitës të ngadalshëm, të cilët presin me durim derisa koha të jetë e drejtë para se të dalë në madhështi.

Pra, nëse 2018 nuk ka qenë një meze për ty, në rast se nuk keni arritur të tregoni lehtësinë, hirin dhe bollëkun që keni imagjinuar se viti do të mbajë . Atëherë tani mund të ndodh.

Çdo gjë që ka ndodhur deri në këtë pikë ka qenë në përgatitje për diçka shumë, shumë më të madhe.

Kjo periudhë nga 31 tetori deri më 31 dhjetor është konsideruar tashmë një portal i fuqishëm i transformimit, kur vula midis Tokës dhe Shpirtit Botëve është më e hollë./OxygenPress.info