10 librat më të mirë të vitit 2018

100 personalitete të kulturës dhe medias u bënë pjesë e një ankete përgjatë një muaji në MapoLetrare dhe zgjodhën 10 librat më të mirë.

  1. Kur sunduesit grinden, Ismail Kadare
  2. Vrasje në kryeministri, Diana Çuli
  3. Gurët e vetmisë, Tom Kuka
  4. Pusi, Kim Mehmeti
  5. Hekuri dhe çeliku, Mitrush Kuteli
  6. Vila me tri porta, Vera Bekteshi
  7. I keqi i vetes, Gazmend Kapllani
  8. Tutori, Mimoza Ahmeti
  9. Roja i dritës (poezi), Flutura Açka
  10. Piramida e shpirtrave, Virgjil Muçi./KultPlus.com/OxygenPress.info